Παντελής Σακελλαριάδης

Ο Παντελής Σακελλαριάδης γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον κλασικό αθλητισμό ενώ η πρώτη του επαφή με την τέχνη του Aikido έγινε το 1995 στο Fukushinkan Dojo, με δάσκαλο τον Sensei Γιώργο Κολιόπουλο (6ο Dan).
Κατά την παραμονή του στο Fukushinkan Dojo είχε επίσης την ευκαιρία να εκπαιδευτεί υπο την καθοδήγηση του Sensei Κώστα Γιαννά.
Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων συνέχισε την εκπαιδευσή του στο Kobukan Dojo του Sensei Adam Adamski (6ο Dan), στο οποίο και έφτασε στον βαθμό του Shodan.
Παράλληλα με την εκπαίδευση του στο Aikido άρχισε την εκπαιδευσή του στην πολεμική τέχνη του Judo στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, με δασκάλους τον Αθανάσιο Καπαρό (6ο Dan) και τον Κωνσταντινο Μάρκου (3ο Dan).
Απόφοιτος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Portsmouth University, εργάστηκε επί σειρά ετών στις Δ/σεις Προμηθειών της Cosmote και της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Σήμερα κατέχει τον βαθμό του 4ου Dan στην πολεμική τέχνη του Aikido, 2ου Dan Seishinkai Ju-Jitsu και του 1ου Dan στο Judo, ενώ είναι επικεφαλής εκπαιδευτής στο Martial Arts Foundation Νέου Ψυχικού.